Qui som

Brava Party neix el juliol del 2023 amb la necessitat de tenir un lloc únic on trobar tots els plans que pots fer a la Costa Brava i Girona. Tots aquests plans com bé diu la paraula, han d’anar associats a la «party», és a dir, tot plan que tingui un esperit de festa i diversió, és el nostre plan ideal.

Diferenciem els plans per moments del dia: El Brunch, El Tardeo, La Prèvia i La Nit. La gent te ganes de bons plans per fer amb la parella, els amics, la familia i com no, per celebrar aniversaris i comiats de solters/res. 

Altres no sabem que volen fer i és volen deixar portar més pel tipus de local, també t’oferim un ventall d’opcions diferenciades pel tipus d’espai on t’agradaria anar com: Bars & Restaurants amb terrasseta, Xiringuitos & Beach Clubs, Pub’s, Discoteques, Markets o Festivals.

Tens ganes de conèixer més? Segueix-nos al instagram: @bravaparty

COL·LABORADORS

equip

Som dos amants dels bons plans, cansats de fer sempre el mateix i amb ganes de descobrir llocs amb bon ambient, bones vistes o raconets únics per compartir amb tots vosaltres. No ens conformem amb el primer lloc que ens trobem, sempre busquem algo especial, aquell local amb un punt afegit que el diferencia dels altres.

Consulta’ns el que vulguis saber i estarem encantats d’ajudar-te i informar-te dels millors plans segons les teves necessitats 🙂

 

Brava Party

0 +

Locals de la Costa Brava i Girona

0 +

Poblacions amb plans

0 +

Seguidors