Brava party neix de l’idea de tenir un únic lloc on estar informat a temps real de tots els events que hi ha a la zona de la Costa Brava. Aquí trobaràs tots els teus plans perfectes per fer en cada moment que desitjis del dia, tu tries l’estil de música, el tipus de local i la data perfecte per anar-hi i nosaltres t’oferim la millor programació i festa de la Costa Brava.

Missió:

Serem el lloc de referencia dels nostres usuaris quan vulguin planificar les seves sortides amb els amics, facilitant la seva organització, optimitzant el seu temps ja que ho trobaran tot en una sola pàgina. En aquesta pàgina web trobaràs diferents apartats on podràs consultar un mapa per localitats, un calendari per dates, tipus de música o d’esdeveniment.

Visió:

Donar reconeixement a tots els locals on organitzen esdeveniments amb ganes de festa, trobaràs des de restauranats, bars, xiringuitos fins a discoteques o festes planificades ens grans espais. Gràcies a aquesta nova plataforma no et perdràs els millors plans de la Costa Brava, podràs estar sempre actualitzat i anticipar-te a l’hora de comprar entrades.
Som el teu referent per planificar els millors plans de l’estiu durant les teves vacances i tots els caps de setmana de l’any. Estigues atent perque aixó només és el principi i us esperen un munt de sorpreses! Segueix-nos a @bravaparty i et mantindrem informat!

CONTACTE:

Vols promocionar el teu negoci, compartir els esdeveniments d’oci i tens un local o organitzes festes i/o markets a la Costa Brava? T’agradaria sortir a la nostra web i xarxes socials ? Sumat a la nostra comunitat, junts sóm més grans!

Contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@bravaparty.com o envian’s un missatge a través d’instagram @bravaparty

VOLS SORTIR A LA NOSTRA PÀGINA WEB?
Contacta amb nosaltres:

Contact Form Demo