markets a la costa brava estiu 2024

MARKETS

La Santa Market

Situat a Santa Cristina d’Aro, La Santa Market és un mercat vibrant que combina compres, gastronomia, i entreteniment. Amb més de 30.000 m², ofereix una gran varietat de botigues pop-up, food trucks, i espectacles en viu. És un lloc ideal per gaudir de l’estiu amb la família i amics.

White Summer

White Summer és un esdeveniment que combina disseny, música, i gastronomia en un entorn màgic. Celebrat a Pals, aquest festival destaca per les seves experiències úniques, des de concerts i tallers fins a una àmplia oferta culinària i creativa.

La Industrial

La Industrial és coneguda pels seus esdeveniments dinàmics, incloent-hi mercats, fires, i esdeveniments temàtics. Aquest espai és un punt de trobada per a creadors i emprenedors, oferint un ambient ideal per descobrir nous talents i productes artesans.

Nomad Festival Costa Brava

El Nomad Festival és un esdeveniment itinerant que recorre diverses localitats de la Costa Brava. Amb una forta aposta pel talent local i emergent, el festival inclou actuacions musicals, zones gastronòmiques, i activitats per a tota la família, creant una experiència cultural única.

Per més informació sobre aquests esdeveniments, visita les seves pàgines web:

Aquests mercats són l’excusa perfecta per explorar la Costa Brava aquest estiu i submergir-te en una barreja de cultura, diversió, i bona companyia.